Nyheter

25 februari, 2018

Linder

Linder Aluminiumbåtar har som så många andra framgångsrika företag en historia. I Linders fall startade den för 50 år sedan. Genom åren finns ett antal händelser, lansering av produkter och vägval som Linder gjort.

Nyheter 0 Comment
2 mars, 2017

AMT 175 BR

Fullständigt nya AMT 175 BR representerar marknadens bästa användning av utrymme och den är rymligast i sin klass. Det nya skrovet beter sig konsekvent i alla lägen och erbjuder behagliga färder oberoende av väder.

Nyheter 0 Comment
2 mars, 2017

AMT 190 BR

AMT-flottans nykomling bär ett sportigt och fartfyllt skrov, som passar mången användning. Båten är ytterst rolig att köra, och den rymmer osedvanligt stora utrymmen för sin storleksklass. Jämn och mjuk gång, bränslesnålhet, en god standardutrustning och enastående prestanda är bara några av båtens goda egenskaper. AMT 190 BR representerar AMT:s nya design.

Nyheter 0 Comment
3 januari, 2017

NYA ARKIP 530 BR

Nya Arkip 530 BR är hela 220 cm bred. Lägg till längden, 530 cm, och du har en stor båt med plats för upp till 6 personer. En båt väl anpassad för längre turer på havet. Harmoniska linjer skapade med det typiska Linderkonceptet – ett formsträckt skrov – ger Arkip 530 BR inte bara en trygg och välbalanserad gång, den är iögonfallande vacker. Den smäckra formen med en skrovvinkel om 16° ger en låg planingströskel som vittnar om möjligheten till fart. Som en av de lättaste i klassen, ca 450 kg, når du upp till 38 knop med en 100 hk motor (rekommenderat 70-100 hk). Arkip 530 BR är rikligt standardutrustad. Dubbelpulpet med dörr, komfortstolar med flip up, 9 tums GPS, fast tank, stuvutrymmen, integrerad trappa och rejäla badplattformar är några exempel. Arkip 530 BR är som alla Linderbåtar mycket säker. Flytkraft i skrovsidor, självläns och det självklara, ett 2,7 mm aluminiumskrov – ger dig en trygg upplevelse även om du råkar gå på grund. Bruka din Arkip 530 BR för fisketuren, som arbetsbåten eller bara för rent nöjes skull. Mer information och datum för säljstart – besök www.linder.se

Nyheter 0 Comment