Nyhet

25 februari, 2018

Linder

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND

Linder Aluminiumbåtar har som så många andra framgångsrika företag en historia. I Linders fall startade den för 50 år sedan. Genom åren finns ett antal händelser, lansering av produkter och vägval som Linder gjort. Hela tiden med det bästa för ögonen – att bygga båtar och kanoter med kvalitet för många års glädje och bruk. Det som en gång startade i ett gammalt hönshus med att Lars-Göran Linder började bygga båtar i den tidens pop-material, plast, tog 1981 ett stort kliv med lanseringen av Inkas® kanot. Nu i framtidens material – aluminium. Med hans egna ord, ”jag insåg tidigt aluminiumets fördelar – lätt, starkt och underhållsfritt”. Numera har Linder adderat ännu ett argument, ett löfte inte bara för dig som användare av Linders produkter, utan även för dem som kommer efter Linder– aluminium är ett uthålligt material. Ett material i ständigt kretslopp.

Det tog två år efter lanseringen, och succén, med Inkas som vår första båt såg dagens ljus. Den lätta och tåliga Fishing 410. Att Linder tidigt valde rätt väg kan du se nästan dagligdags. Fortfarande nyttjas Linders allra första produkter. En Inkas eller en Fishing. Visst, tiden har gett dem en behaglig patina – och kanske ett och annat märke. Men de är fortfarande lika funktionella, tåliga och underhållsfria.

Linder Aluminiumbåtar har utvecklats med tiden. Linder har vuxit, förfinat produktionen och tagit steg in i nya klasser. Och nya marknader. Linders sportbåtar fick en större kusin 2004 när de sjösatte Arkip® 460. Gensvaret var över förväntan. Sjövärdig som få fick den redan det året utmärkelsen ’klassvinnaren’.

Nyheter
About Båtladan i Gästrikland
Båtladan är din auktoriserade Suzuki återförsäljare i Gästrikland med auktoriserad verkstad och hela 15 års erfarenhet av att sälja och serva marknadsledande Suzuki utombordare. Vi är även auktoriserad återförsäljare av Linder och Master aluminiumbåtar, HR Boat Sweden samt TK-Trailer.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.