Nyhet

2 februari, 2019

NYA ARKIP 530 BR

Nya Arkip 530 BR är hela 220 cm bred. Lägg till längden, 530 cm, och du har en stor båt med plats för upp till 6 personer. En båt väl anpassad för längre turer på havet. Harmoniska linjer skapade med det typiska Linderkonceptet – ett formsträckt skrov – ger Arkip 530 BR inte bara en trygg och välbalanserad gång, den är iögonfallande vacker. Den smäckra formen med en skrovvinkel om 16° ger en låg planingströskel som vittnar om möjligheten till fart. Som en av de lättaste i klassen, ca 450 kg, når du upp till 38 knop med en 100 hk motor (rekommenderat 70-100 hk). Arkip 530 BR är rikligt standardutrustad. Dubbelpulpet med dörr, komfortstolar med flip up, 9 tums GPS, fast tank, stuvutrymmen, integrerad trappa och rejäla badplattformar är några exempel. Arkip 530 BR är som alla Linderbåtar mycket säker. Flytkraft i skrovsidor, självläns och det självklara, ett 2,7 mm aluminiumskrov – ger dig en trygg upplevelse även om du råkar gå på grund. Bruka din Arkip 530 BR för fisketuren, som arbetsbåten eller bara för rent nöjes skull. Mer information och datum för säljstart – besök www.linder.se

FAKTA NYA ARKIP 530 BR
Längd: 530 cm Max pers: Skrovvinkel: 16° Max motorstyrka: 100 hk Rekommenderad motorstyrka: 70-100 hk Max hastighet: 38 knop med 100 hk motor Skrovtjocklek: 2,7 mm Standardutrustning: Dubbelpulpet med dörr, komfortstolar med flip up, 9 tums GPS, fast tank, lösa tankar, självläns, dynor, kapell, hydraulstyrning ètc.

Nyheter ,
About Båtladan i Gästrikland
Båtladan är din auktoriserade Suzuki återförsäljare i Gästrikland med auktoriserad verkstad och hela 15 års erfarenhet av att sälja och serva marknadsledande Suzuki utombordare. Vi är även auktoriserad återförsäljare av Linder och Master aluminiumbåtar, HR Boat Sweden samt TK-Trailer.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.